Szeretne még több kedvezményt új Fordjához?

Válassza új Ford személygépkocsi megvásárlásához a Ford Credit Bónusz Zártvégű Pénzügyi Lízing finanszírozást, amelyet a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújt és az egyes modellekre érvényes készpénzes vételárnál kedvezőbb vételáron és finanszírozási tőke kedvezménnyel juthat hozzá új gépjárművéhez.

Ajánlatunk:

Ka
377 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Ford Fiesta
440 500 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Tourneo Courier
440 500 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Ford B-MAX
472 250 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Ford EcoSport
472 250 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Tourneo Connect
472 250 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Ford Focus
504 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Ford C-MAX
504 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Ford Kuga
504 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Ford Mondeo
504 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
S-Max
504 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Galaxy
504 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény
Tourneo Custom
504 000 Ft vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény


Miért érdemes a Ford Credit Bónusz finanszírozást választania?

Ford Credit Bónusz finanszírozás választása esetén a készpénzes vételárhoz képest - a fentiek szerint - akár félmillió forint feletti vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény is elérhető - a tőkekedvezmény nélküli finanszírozáshoz képest magasabb kamat és THM mellett - , így Ön alacsonyabb vételáron és finanszírozási tőke kedvezménnyel juthat hozzá új Ford gépjárművéhez. A finanszírozási tőke kedvezménynek (Bónusznak) köszönhetően az Ön tőketartozása minden esetben kisebb lesz, mint egy nem tőke kedvezményes zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén.

Amennyiben Ön készpénzes vásárlással szeretne új Fordjához hozzájutni, az Ön által választott modellhez tartozó vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény ismeretében gondolja át: biztosan ez a legjobb megoldás? Nem lenne Ön számára a Ford Credit Bónusz finanszírozás által nyújtott vételár- és finanszírozási tőke kedvezmény előnyösebb a készpénzes vásárlással szemben?

Finanszírozási feltételek

A Ford Credit Bónusz finanszírozás kizárólag zárt végű változó kamatozású pénzügyi lízing konstrukcióban, forint alapon érhető el. A legkisebb finanszírozott tőke összeg: 800 000 Ft, a minimális futamidő: 24 hónap. Felhívjuk a figyelmét, hogy a két minimum feltétel együttállása esetén a kalkuláció a törvényben szabályozott maximális THM korlátba ütközik, ezért szükséges legalább az egyik paraméter megváltoztatása (finanszírozott összeg és/vagy a futamidő emelése).

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Ford Credit Bónusz Zártvégű Pénzügyi Lízing finanszírozással elérhető finanszírozási tőke kedvezmény (Bónusz) csak abban az esetben érvényesíthető teljes összegben, ha a pénzügyi lízingszerződés a futamidő lejártáig érvényesen fennmarad, illetve a lízing futamidejének lejárata előtt nem szűnik meg. Amennyiben a lízingszerződés a futamidő lejárta előtt bármilyen okból megszűnne, a finanszírozási tőkekedvezmény (Bónusz) teljes összegének a még hátralévő futamidővel arányos részét vissza kell fizetnie a Merkantil Bank Zrt. részére, amely a lízingszerződés futamidő lejárta előtti megszűnése következtében esedékessé vált teljes tartozásának összegét növeli. 

Felhívjuk szíves figyelmét továbbá arra, hogy a finanszírozási tőke kedvezmény (Bónusz) összegére tekintettel a „FORD CREDIT BÓNUSZ” Pénzügyi Lízingszerződések keretében nyújtott finanszírozás éves ügyleti kamatának %-os értéke és ebből következően a THM mértéke magasabb, mint a finanszírozó által nem kedvezményes pénzügyi lízing keretében nyújtott finanszírozás esetében. Ford Credit Bónusz finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke: 8,68% - 24,90%, 3.000.000 Ft finanszírozott tőke összeg és 84 hónapos futamidő esetén. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Ford Credit honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Ford Credit honlapján. A Ford Credit szolgáltatásait a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt nyújtja.

A Ford Credit Bónusz zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2016.07.01. és 2016.09.30. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. 

A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez!  >> KAPCSOLATFELVÉTEL