A Ford tulajdonában álló SPIN nemzetközi szintre bővíti e-roller szolgáltatását

2020. 03. 16.

A Ford tulajdonában álló SPIN nemzetközi szintre bővíti e-roller szolgáltatását, először Németországban, majd Franciaországban és az Egyesült Királyságban terjeszkedve

A Ford tulajdonában lévő Spin Európában terjeszkedik
                              

SAN FRANCISCO, 2020. Március 4. – A Ford Motor Company mikromobilitási részlege, a Spin (ami az USA-ban meghonosította az első, dokkoló nélküli e-roller szolgáltatást) ma bejelentette nemzetközi szintű terjeszkedési terveit. A vállalat idén tavasszal helyezi üzembe első e-roller flottáját a németországi  Kölnben, majd hamarosan más német városokban is. A nemzetközi színtéren Franciaország lesz a következő állomás, ahol a Spin a jövő hónapban kéri a párizsi városvezetés hozzájárulását az e-roller szolgáltatáshoz, az Egyesült Királyságban pedig további lehetőségeket vizsgál majd a cég, többek közt privát együttműködéseket és e-roller megosztási próbaüzemeket indítva.



Az USA-ban több mint 20 exkluzív partnerséggel működő Spin több mint 60 amerikai városban és 25 egyetemen kínál hosszú távon is megfizethető és megbízható alternatívát a tömegközlekedéshez. Együttműködési hitvallása alapján a Spin büszkén vallja, hogy elsődleges számára a felhasználók biztonsága, hogy szorosan együttműködik a helyi önkormányzatokkal, és hogy mielőtt bárhol belép egy piacra, gondosan beszerzi a hozzájárulásokat és engedélyeket, a helyi flotta méretét pedig felelősségteljesen alakítja. A Spin a vállalatokkal, érdekképviseletekkel és helyi közösségekkel is együttműködik, hogy olyan közlekedési megoldást kínálhasson, ami megfelel az adott városok vagy egyetemi kampuszok valós igényeinek.

“Hisszük, hogy a hosszú távú siker alapfeltétele a közösség bevonása. Éppen ezért helyi csapatokat alakítunk ki, amelyek feladata, hogy meghallgassa a helyi közösségek képviselőit, és visszajelzéseket gyűjtsön, amelyek alapján a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk kialakítani,” nyilatkozta Euwyn Poon, a Spin egyik alapítója és elnöke. “Tavaly 600 százalékkal növeltük az amerikai városok számát, ahol a Spin jelen van. Nagyon készülünk arra, hogy végre együttműködhessünk az európai városokkal és egyetemekkel is, örömteli, biztonságos és stabil Spin-élményt nyújtva a nemzetközi közösségeknek.”

Mióta 2018 novemberében csatlakozott a Ford-családhoz, a Spin a Forddal együttműködve terjeszkedik új piacokon, fenntartható megoldást és ötletes közlekedési módot kínálva mindazoknak, akik szeretnek szabadon mozogni a zsúfolt, gyakran közlekedési dugókkal tarkított városi környezetben. A Spin az idei év elején jelentette be, hogy nagymérvű befektetésekkel fejleszti termékeit és infrastruktúráját, még hatékonyabbá téve ezzel a roller-megosztáson alapuló fenntartható mobilitást. A vállalat több száz Spin Hub töltőközpontot létesített az USA-ban, amelyek olyan fontos feladatokat is ellátnak, mint a rollerek okozta zűrzavar megelőzése vagy a járművek megfelelő rendelkezésre állásának biztosítása.

“Nagyon örülünk, hogy cégünk egy ilyen fontos mérföldkőhöz ért,” mondta el Derrick Ko, a Spin társalapítója és vezérigazgatója. “Olyan vállalatként, amely elsőként hozott létre egy szabályrendszert a szabadon elérhető, fix állomások nélküli mikromobilitás megfelelő keretek közt tartására, nagyon várjuk már, hogy együttműködhessünk európai partnereinkkel az iparág jövőjének kialakításában. Az, hogy a Fordhoz tartozunk, nagy segítséget jelent számunkra abban, hogy hosszú távú megállapodásokat köthessünk partnereinkkel, és hogy olyan infrastruktúra-fejlesztésekbe kezdhessünk, mint a Spin Hub töltőállomás-hálózat és a vegyes használatú közlekedési sávok kialakítása. Éppen ezért nagy várakozással tekintünk arra, hogy szolgáltatásunk Európában is megjelenik, ahol a helyi önkormányzatok örömmel fogadnak egy fenntartható, biztonságos és emberközpontú közlekedési megoldást, ami szabályozott keretek közt és megfelelő infrastruktúra-fejlesztést mellett működik.”

Mióta a Ford 2018 novemberében felvásárolta, a Spin csapata az akkori 24 főről több mint 600 főre gyarapodott. A cég már Németországban is foglalkoztat embereket helyi vállalati és flottakezelői pozíciókban. 

További információk a Spinről angol és német nyelven a hivatalos honlapon: https://www.spin.app/

A Kölnben betölthető állások listája itt olvasható: https://www.spin.app/spin-team/

Ide kattintva letölthető a vizuális tartalmakat is kínáló sajtóanyag.
 


A Spin

A kaliforniai San Franciscóban működő Spin a Ford Motor Company leányvállalataként a mikromobilitási piac egyik vezető szereplője. A Spin volt az első cég, amely az USA-ban meghonosította az állandó állomások nélküli mobilitási programot. A hiteles és megbízható partnerként ismert Spin jelenleg 70 piacon üzemeltet elektromos rollereket, amelyek nagyvárosokban és egyetemi kampuszokon működnek állnak, és több tucatnyi városban és egyetemem kizárólag a Spin üzemeltet ilyen szolgáltatást. A Spin csapatában számos, az állami- és magánszektorból, illetve a közlekedési vállalatoktól érkező tapasztalt szakember dolgozik, és mindegyikük elkötelezett amellett, hogy beteljesítse a vállalat küldetését, biztosítva az emberek mozgásszabadságát és harmóniát teremtve az egyének, a közösségek és a városi környezet között.


E-mailt/visszahívást kérek!

Márkaszerviz hírei

  • 2024. 02. 12.

    Új Ford Puma

    Új Ford Puma: csúcstechnológiás városi ragadozó Sportkocsis vezetői környezet,…
    Új Ford Puma
  • 2024. 02. 05.

    Új Ford Mustang

    Az Új Ford Mustang: amerikai legenda egy új korszak technológiájával Bemutatásra…
    Új Ford Mustang
  • 2024. 01. 28.

    Vadonatúj Transit Connect

    A Ford Pro bemutatja a vadonatúj Transit Connect et kimagasló kényelmi funkciókkal…
    Vadonatúj Transit Connect
  • 2024. 01. 28.

    Megújul a Ford Kuga SUV

    Európa legkelendőbb plug-in hibrid modellje bekeményít: Megújul a Ford bestsellere,…
    Megújul a Ford Kuga SUV
  • 2023. 11. 06.

    Vadonatúj Ford Transit Custom

    Napenergia és fejlett AI segítségével készül a vadonatúj Ford Transit Custom…
    Vadonatúj Ford Transit Custom
  • 2023. 09. 28.

    Új Ford E-Transit flotta

    Újabb Ford E-Transit flottával bővíti járműparkját a Gebrüder Weiss A Ford E-Transit…
    Új Ford E-Transit flotta
  • 2023. 08. 28.

    Ford Driving Skills for Life

    Már lehet jelentkezni a Ford Driving Skills for Life ingyenes, félnapos gyakorlati…
    Ford Driving Skills for Life

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.