Új virtuális tesztvezetés

2020. 05. 27.

Új virtuális tesztvezetés keretében a Facebookon mutatja be legújabb modelljét a Kuga Plug-in-Hybridet a Ford


Budapest, 2020. május 22.  Az elmúlt időszakban, a veszélyhelyzet idején Magyarországon is csökkent a Ford márkakereskedésekben az érdeklődő látogatások száma. Ebben az időszakban a tesztvezetéseket is szüneteltette a márka. A korlátozások feloldása után ugyan visszatért az élet a márkakereskedésekbe, és a személyes tesztvezetés lehetősége ismét adott. A Ford most egy új, virtuális tesztvezetési lehetőséget is meghirdet, melynek segítségével az ügyfél egy hozzáértő és felkészült értékesítő segítségével az otthonában ülve élheti át egy tesztvezetés élményét. Az ügyfél helyett ugyan az értékesítő vezet, de a fejére szerelt GoPro kamerának köszönhetően az ügyfél pont azt látja, amit egy tesztvezetésen látna. Kapcsolattartásuk a vezetés során folyamatos, a Ford Sync3 rendszer segítségével az autóban kihangosítva beszélgetnek. A virtuális tesztút során az ügyfél kérdezhet, kérheti, hogy mikor mit csináljon és mit mutasson meg neki az értékesítő, így a tesztvezetés során az érdeklődő ügyfél egyedi kérdéseire is választ kaphat, és minden őt érdeklő információt megkaphat az adott modellről.

A Ford május 22-én, péntek délután 16:00-kor a márka Facebook csatornáján egy Facebook live stream keretében egy új Ford Kuga PHEV modellen mutatja be az érdeklődőknek az új szolgáltatást.

A Ford Magyarország Facebook oldalán itt követhető majd az élő közvetítés, 2020.05.22-én 16:00 kor

Élő közvetítés


A Ford magyarországi márkakereskedői számára kiemelten fontos, hogy a vírushelyzet mellett is maximálisan ügyfeleik rendelkezésére álljanak. Az új online forma talán nem helyettesítheti teljes mértékben a klasszikus személyes tesztvezetést, de kiszolgálhatja azon ügyfelek igényeit, akik az autóra kíváncsiak, de az adott helyzetben nem tudnak, vagy nem szívesen mennek el teszt vezetni. 

A Ford Magyarország és márkakereskedői maximálisan elkötelezettek a járvány lassítása és mielőbbi leküzdése, valamint a járvány megfékezésében dolgozók munkájának segítése iránt. Ezért a Ford márkakereskedői hálózata legújabb társadalmi szerepvállalási programjának keretében vállalja, hogy a magyar egészségügyben dolgozó, és a koronavírus idején fokozott terhelésnek kitett orvosok, ápolók, és egyéb egészségügyi dolgozók Ford típusú autóit soron kívül fogadják, sőt 27% kedvezményt biztosítanak az elvégzett szerviz, javítás vagy karbantartás árából. A szervizszolgáltatás mellett a Ford 15 személygépkocsit bocsátott a legnagyobb hazai humanitárius segélyszervezetek rendelkezésére, hogy segítsen a járvány elleni küzdelemben.

 

E-mailt/visszahívást kérek!


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.


Márkakereskedés hírei

  • 2024. 02. 12.

    Új Ford Puma

    Új Ford Puma: csúcstechnológiás városi ragadozó Sportkocsis vezetői környezet,…
    Új Ford Puma
  • 2024. 02. 05.

    Új Ford Mustang

    Az Új Ford Mustang: amerikai legenda egy új korszak technológiájával Bemutatásra…
    Új Ford Mustang
  • 2024. 01. 28.

    Vadonatúj Transit Connect

    A Ford Pro bemutatja a vadonatúj Transit Connect et kimagasló kényelmi funkciókkal…
    Vadonatúj Transit Connect
  • 2024. 01. 28.

    Megújul a Ford Kuga SUV

    Európa legkelendőbb plug-in hibrid modellje bekeményít: Megújul a Ford bestsellere,…
    Megújul a Ford Kuga SUV
  • 2023. 11. 06.

    Vadonatúj Ford Transit Custom

    Napenergia és fejlett AI segítségével készül a vadonatúj Ford Transit Custom…
    Vadonatúj Ford Transit Custom
  • 2023. 09. 28.

    Új Ford E-Transit flotta

    Újabb Ford E-Transit flottával bővíti járműparkját a Gebrüder Weiss A Ford E-Transit…
    Új Ford E-Transit flotta
  • 2023. 08. 28.

    Ford Driving Skills for Life

    Már lehet jelentkezni a Ford Driving Skills for Life ingyenes, félnapos gyakorlati…
    Ford Driving Skills for Life

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.