Trackwood - Drift Legends futam

Máriapócs 2021.08.28

2021. 08. 23.

Hat év után újra eljött a nap, hogy elővettük és leporoltuk a drift autókat, hiszen augusztus 28-án hosszú kihagyás után ismét csapatjuk, a már jól ismert Sierrának és Focus RWD-nek a máriapócsi Rabócsiring, Trackwood - Drift Legends futamán!

Drift Legends futam

Pár szó a Drift Legends rendezvényről. A Drift Legends legfőbb szabálya, hogy olyan pro pilóták nevezhetnek, akik az elmúlt négy évben maximum egyszer vagy egyszer sem vett részt a TRACKWOOD-on vagy a Magyar Profi Drift Bajnokságon.

Máriapócs

Ez egy teljesen nosztalgikus futam lesz, nem csak magyar versenyzőkkel, de nagy legendákkal. Itt nem számít a lóerő, a nyomaték, milyen versenygumit sikerült beszerezned, itt megláthatod milyen mikor tét nélkül csapatják keresztbe és semmi sem számít, csak hogy mindenki jól érezze magát.

Ford Focus

Mi már nagyon izgatottan várjuk, mivel egy hatalmas buli lesz! Rengeteg szép emlék fűz minket a 2009 és 2015 közötti driftes időszakhoz, legyen az Tököl, Kakucs-rincs, Hungaroring vagy a mi kis "hazai" pályánk a Rabócsiring. Úgyhogy nem kérdés, mi ott leszünk és neked is ott a helyed!

TRACKWOOD

E-mailt/visszahívást kérek!Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.Vélemények