Ford-dal látogatta meg a gyerekeket az igazi Mikulás!

2013. 12. 18.

Idén 11. alkalommal látogatott el Magyaroszágra az Igazi Finn Mikulás, Joulupukki, a Finnagora Finn Kulturális Intézet szervezésében, akinek idejutásában ezúttal a Finnair segédkezett, míg magyarországi körútját ez alkalommal is az Autó Nexus Ford márkakereskedés által biztosított ’Joulupukki-mobil’ tette lehetővé, amely az idei évben egy Tourneo Custom kisbusz volt.

Joulupukki 2002 óta immár hagyománnyá vált magyarországi körútjai során immár több százezer gyermekkel találkozott és sok-sok gyermeket ajándékozott meg, mindannyiuk számára mosolygósabbá téve december elejét, és meghittebbé varázsolva a szeretet ünnepére való készülődés heteit.
Az Igazi Finn Mikulás idei látogatása alkalmával is mindent megtett, hogy minél több apróság számára szerezzen örömöt: magyarországi körútja során november 30-án először Ajkára látogatott, ahol részt vett a Finnagora Mumin rajzpályázatának díjkiosztó ünnepségén, majd továbbutazott, december 2-án Veszprémben és Körmenden fogadta a gyerekeket, december 3-án Kaposmérő-Baglaspusztán az Ifjúsági Központban, 4-én Szegeden, a Szent-Györgyi Albert Agórában, 5-én pedig Maroslelén találkozhattak vele a családok, a fővárosba pedig december 6-án érkezett meg. Itt először részt vett a Mikulásgyár fő sátrának megnyitóján amelynek munkáját sok éve támogatja, majd a Vörösmarty téren fogadta a gyerekeket. December 7-én Óbudára látogatott, 8-án pedig Budaörsön oszott ajánándékokat a kicsiknek. Joulupukki ezen felül még arra is szakított időt, hogy a Pető Intézet, valamint a Kesztyűgyári Közösségi Ház gyermekeit is meglátogassa.

Az Igazi Finn Mikulás magyarországi látogatását ezúttal is a Finnagora szervezte, főtámogatói pedig Budapesti Finn Nagykövetség, a Finnair, és a Team Finland voltak. Ezúttal is elengedhetetlen volt emellett az Autó Nexus Ford márkakereskedés támogatása, amely immáron nyolcadik alkalommal biztosított szállítójárművet, ’Joulupukki-mobilt’-t az Igazi Finn Mikulás számára, amely ezúttal egy Ford Tourneo Custom kisbusz volt, a gyerekek nem kis örömére, hisz a nagyméretű autóban rengeteg ajándék elfért.

„Nagy öröm számunkra, hogy az Autó Nexus a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. támogatásával immáron nyolcadik alkalommal segédkezhetett abban, hogy Joulupukki az ország számos helyére eljutva minél több gyermek számára szerezhessen örömet ittartózkodása során. Két apró gyermek édesapjaként még a korábbinál is jobban tudtam értékelni az apróságok sugárzó arcát, amikor meglátták az egyes településekre megérkező, ’Joulupukki-mobiljából’ kiszálló Igazi Mikulást.” – fogalmaz Császár Gábor, az autó Nexus Kft. ügyvezető igazgatója.

Márkakereskedés hírei

 • 2024. 02. 12.

  Új Ford Puma

  Új Ford Puma: csúcstechnológiás városi ragadozó Sportkocsis vezetői környezet,…
  Új Ford Puma
 • 2024. 02. 05.

  Új Ford Mustang

  Az Új Ford Mustang: amerikai legenda egy új korszak technológiájával Bemutatásra…
  Új Ford Mustang
 • 2024. 01. 28.

  Vadonatúj Transit Connect

  A Ford Pro bemutatja a vadonatúj Transit Connect et kimagasló kényelmi funkciókkal…
  Vadonatúj Transit Connect
 • 2024. 01. 28.

  Megújul a Ford Kuga SUV

  Európa legkelendőbb plug-in hibrid modellje bekeményít: Megújul a Ford bestsellere,…
  Megújul a Ford Kuga SUV
 • 2023. 11. 06.

  Vadonatúj Ford Transit Custom

  Napenergia és fejlett AI segítségével készül a vadonatúj Ford Transit Custom…
  Vadonatúj Ford Transit Custom
 • 2023. 09. 28.

  Új Ford E-Transit flotta

  Újabb Ford E-Transit flottával bővíti járműparkját a Gebrüder Weiss A Ford E-Transit…
  Új Ford E-Transit flotta
 • 2023. 08. 28.

  Ford Driving Skills for Life

  Már lehet jelentkezni a Ford Driving Skills for Life ingyenes, félnapos gyakorlati…
  Ford Driving Skills for Life

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.