Tavaszi karbantartás

Új, teljesen elektromos Explorer

 A regisztrált ügyfelek folyamatosan értesülnek majd az új, teljesen elektromos Explorer nyújtotta innovatív megoldásokról, technikai adatokról és az elektromos autózás világáról. Mindemellett egyedi ajánlatainkat az értékesítés első hónapjában csak a regisztrált ügyfelek vehetik majd igénybe!

FOGLALJA LE MOST! 

 • teljesen elektromos SUV
 • Újjászületett Kalandor

  Megérkezett a legújabb, teljesen elektromos SUV! Kalandokra tervezve. Ikonikus dizájn. Jelentős hatótávolság. Gyors töltés. Extra kényelem és következő generációs csatlakoztathatóság. Az Explorer. Adjon új értelmet a kalandoknak!


Ajánlott bruttó kezdőár kevesebb, mint 19 millió forint1

Ajánlatkérés

Jelentkezzen virtuális tesztvezetésre! 

Erdő, sivatag vagy hó: válasszon egy kalandot!

TesztvezetésFeledkezzen meg magáról -

eltévedni úgysem fog.

FELEDKEZZEN MEG MAGÁRÓL -
ELTÉVEDNI ÚGYSEM FOG.


Explorer


Kapcsolat bárhol.


 • Beépített EV utazástervezőve
 • ÉS ITT IS.

  A beépített EV utazástervezővel és a felhőalapú, csatlakozott navigációval magabiztos lehet az utakon.


 •  

 


Explorer nagy képernyő


SYNC Move® -érintőképernyő

Egyszerű-okostelefon-integráció

Tartsa a kapcsolatot a SYNC Move® érintő-képernyő segítségével2.


Töltse fel otthon Vagy útközben.

 • BlueOvalTM Charge Network -töltőhálózat
 • KÖZEL. TÁVOL. MINDENHOL.

  BlueOvalTM Charge Network -töltőhálózat. Európa-szerte több mint 450 000 töltőpont áll rendelkezésre, köztük az IONITY nagysebességű egyenáramú töltői is.


Felfedezőknek. Kalandot keresőknek. 

Nyugalom, a távoli úti cél sem akadály. 25 perc alatt 10% – 80%-os töltésre képes3, így pillanatok alatt folytathatja az útját. Töltsön magának egy csésze kávét; a teljesen elektromos Explorer hamarabb feltölt, mint ahogy meginná az utolsó kortyot.

25 perc alatt 10% – 80%-os töltésre képes

 A regisztrált ügyfelek folyamatosan értesülnek majd az új, teljesen elektromos Explorer nyújtotta innovatív megoldásokról, technikai adatokról és az elektromos autózás világáról. Mindemellett egyedi ajánlatainkat az értékesítés első hónapjában csak a regisztrált ügyfelek vehetik majd igénybe!

FOGLALJA LE MOST! 

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel! 

A modell képe egy gyártás előtti, számítógép által generált illusztráció. A végső specifikációk eltérhetnek.

[1] Irányadó bruttó ár, amely nem tartalmazza a forgalomba helyezés költségeit, és az EUR árfolyam függvényében változhat – a végső ár 2023 későbbi hónapjaiban kerül megerősítésre.

[2] Ne vezessen, ha valami elvonja a figyelmét. Vezetés közben lehetőleg hangparanccsal vezérelje a rendszereket, ne kézzel. Bizonyos funkciók nem működnek, amikor a sebességváltó fokozatban van. Nem minden funkció kompatibilis minden mobiltelefonnal. A képernyőn megjelenő tartalom illusztráció, a valódi érték ettől eltérő lehet.

[3] A töltési idő kiszámítása a gyártó számítógépes módszertana alapján történt. A töltési sebesség csökken, amint az akkumulátor eléri a teljes töltöttséget. Az eredmények a maximális töltési időtől és az akkumulátor töltöttségi állapotától függően eltérhetnek. A tényleges hatótávolság a külső környezeti elemektől, a jármű használatától és karbantartásától, a lítium-ion akkumulátor korától és állapotától függően eltérhet.Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.