Intelligens támogatás

INTELLIGENS TÁMOGATÁS, A FORDLIIVE RÉSZEKÉNT

Nem lenne nagyszerű, ha mindig tudnánk, mi vár ránk az úton? Hálózati alapú rendszerünk segít Önnek, hogy időben elvégezhesse a karbantartási munkákat.

Valós idejű járműállapot adatokat felhasználva Karbantartási értesítéseket küldünk, hogy segítsünk a tervezésben. A Járműállapot-figyelmeztetés hozzájárul a felmerülő problémák pontos megértéséhez és a megfelelő lépések elvégzéséhez.

INTELLIGENS TÁMOGATÁS KISVÁLLALKOZÁSOK TULAJDONOSAINAK A FORDPASS PRO SEGÍTSÉGÉVEL


Járműállapot-figyelmeztetések

FordPass Pro. az üzleti alkalmazás csatlakoztatott járművekhez

Mindegy, hogy egy vagy akár öt üzleti járművet menedzsel, a Fordpass Pro segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a járművek állapotát, módosíthatja a biztonsági beállításaikat és gondoskodhat problémamentes működéssükről. Legyen naprakész a karbantartásaal - a rendszer által biztosított járműállapot adatok segytségével az állásidő minimalizálható. 

FordPass Pro

Ellenőrizze járműve 

állapotát egy 

kattintással!

A járműállapot-figyelmeztetések időben jelzik a fontosabb problémákat az alkalmazáson keresztül küldött értesítések segítségével. Kapjon figyelmeztetéseket a következőkről: AdBlu, üzemanyag- és mosófolyadék-szint, keréknyomás, olaj élettartam. A jármű állapotával kapcsolatos minden információ egy helyen található. Használja az aplikáció My garage funkcióját a járművek közti váltáshoz, hogy minden kézben tudjon tartani. 


INTELLIGENS DIAGNOSZTIKA – A PONTOSABB ADATOK JOBB SZOGÁLTATÁST EREDMÉNYEZNEK

  • INTELLIGENS DIAGNOSZTIKA
  • Arra törekszünk, hogy az Ön járműveit a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban visszajuttassuk az utakra.

    A csatlakoztatott járművek előnye, hogy Tranzit Centrumaink már azelőtt ismerik a csatlakoztatott jármű állapotát, hogy az megérkezne a szervizbe. Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel telefonon, és mi megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást az ütemezett karbantartással kapcsolatban, hogy minimalizáljuk költségeit. Sürgősségi állapotfelmérés: meghibásodás esetén azonnal megkezdjük a diagnosztikát; és mindent megteszünk azért, hogy az Ön járművei ismét mozgásba lendüljenek.

    A jármű érkezése előtt megkezdett, fokozott felkészüléssel és a hiba pontosabb felmérésével elősegítjük a javítás folyamatát.


E-mailt/visszahívást kérek!


FONTOS INFORMÁCIÓ Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.