Ford Pro Szerviz

FORD PROTM SZERVIZ

LENDÜLETET ADUNK VÁLLALKOZÁSÁNAK

Tudjuk, hogy haszongépjárművei karbantartása és javítása esetén a legfontosabb a megbízhatóság, a gyorsaság és a hatékonyság hármasa. 

Mi pedig kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minimálisra csökkentsük a járművek állásidejét, valamint a meghibásodások okozta kényelmetlenségeket és költségeket. 

Ezért hoztuk létre a Ford ProTM Szerviz professzionális szervizszolgáltatást a Ford haszongépjárművek tulajdonosai számára.

Válasszon a Transit Centrum márkakereskedéseink közül, és legyen biztos abban, hogy a Ford magasan képzett szakemberei eredeti Ford alkatrészek felhasználásával a lehető legrövidebb idő alatt végzik el a karbantartási vagy javítási munkát haszongépjárművein. Ráadásul garanciával!  


 • FORDLIIVE

 • FORDLIIVE

  Új hálózati alapú rendszerünk, a FORDLiive, naprakész információkat biztosít a járművek műszaki állapotáról mind a tulajdonosoknak, mind a Transit Centrum márkakereskedőinknek annak érdekében, hogy a járművek üzemeltetése minél hatékonyabb és gazdaságosabb legyen.


  Márkaszerviz keresés


 • FordLiive Ügynökök
 • FordLiive Ügynökök

  A FORDLiive Ügynökök folyamatos ellenőrzés alatt tartanak minden haszongépjárművet, amely javítás céljából érkezett a minősített Ford Transit Centrum Szervizbe. Ha a javítási folyamat bárhol elakad, a jármű beszállításától kezdve a munka befejezéséig, a FORDLiiVe Ügynök kapcsolatba lép a szervizzel, és a Ford szakértői csapatai mindent megtesznek, hogy felgyorsítsák a folyamatot és megoldják a felmerülő problémákat. Így a fennakadást még azelőtt orvosolják, hogy Ön felvenné velünk a kapcsolatot.


 • Modern digitális megoldások

 • Modern digitális megoldások

  A FordPass Connect modemmel ellátott haszongépjárművek valós idejű adatokat szolgáltatnak a jármű állapotáról és a szervizről, így megelőzhetők a meghibásodások.


  Márkaszerviz keresés


Szolgáltatásaink


 • FORDPASS PRO

  A FordPass Pro mobilalkalmazást a FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez terveztük. Mindegy, hogy 1 vagy akár 5 céges autót menedzsel, a FordPass Pro segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a járművek műszaki állapotát, módosíthatja biztonsági beállításaikat és gondoskodhat problémamentes működésükről.

  Ha tudni szeretné, kompatibilis-e Fordja a FordPass Pro mobilalkalmazással, kérdezze márkakereskedőjét!

  BOKA SERVICE
 • ONLINE SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

  Gyorsan és kényelmesen foglalhat szervizidőpontot haszongépjárművének márkakereskedőjénél az Online Szerviz Bejelentkezés segítségével.

  Csak adja meg járműve adatait, és foglalja le az Önnek megfelelő időpontot 5 egyszerű lépésben!

  BOKA SERVICE
 • FORD VIDEO CHECK

  A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.

  További információkért keresse fel Ford márkakereskedőjét!


  BOKA SERVICE

 • EXPRESSZ SZERVIZ

  Az expressz szerviz során egyszerre kér szerelő dolgozik a járművén, így Ön az éves karbantartásait gyorsan és hatékonyan letudhatja. A szolgáltatásunk segytségével csökkentheti az állásidőt, hiszen mi tudjuk, hogy minden perc számít. További részletekért érdeklődjön a Transit szervizekben. 

  Ford Go IPVA, impostos, documentação, emplacamento, revisões e manutenção inclusos

 • FORD ASSISTANCE ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

  Az országúti segélyszolgálat automatikusan aktiválódik minden kötelező szerviz után. A kiterjesztett szolgáltatás a szervizelés napjától számított 12 hónapig vagy a következő szervizidőpontig érvényes. Magyarországon belül a +36 80 204 635 telefonszámon, Európa többi országában pedig a +36 1 345 1728 hívószámon a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető a segítség kérés.

  Ford Go Ford zero quilômetro por um valor fixo mensal, sem a necessidade de investimento inicial

 • TRIAGE

  A Transit Centrumokban elérhető triage szervizszolgáltatás az autómentő által bevitt, munkaképtelen haszongépjárművek mihamarabbi átvizsgálását biztosítja. A soron kívüli, gyors vizsgálatnak köszönhetően a márkaszerviz kollégái rövid időn belül fel tudják venni a kapcsolatot Önnel, hogy mielőbb megtehessék a szükséges lépéseket, így járműve a lehető leghamarabb újra munkára készen áll majd. 

  Ford Go Assistência 24h com seguro contra roubo, furto incêndio, colisão e direito a veículo reserva

 • KÉPZETT FORD TECHNIKUSOK EREDETI ALKATRÉSZEK

  A Ford szakképzett technikusai mindenki másnál jobban ismerik a Ford járműveket, ezért biztos lehet benne, hogy a javítás és a karbantartás során az Ön autója is a lehető legjobb kezekben lesz. Speciális Ford szerszámok, a legkorszerűbb diagnosztikai berendezések és eredeti Ford alkatrészek garantálják a gyors és pontos hibakeresést és a szakszerű javítást. 

  Ford Go Planos a partir de um ano que se adequam às suas necessidades

 • HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

  Érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkkal minimálisra csökkentjük a szervizeléshez szükséges személyes találkozások számát, így Ön otthonában várhatja meg, amíg járműve elkészül. Az Önnek alkalmas helyen és időben átvett járművet gondos szervizelés és körültekintő fertőtlenítés után juttatjuk vissza Önhöz. 

  Ford Go Planos a partir de um ano que se adequam às suas necessidades

 • GUMIABRONCS CSERE

  Mi értünk legjobban a Ford haszongépjárművéhez, így a gumiabroncsait is a legjobb egy Ford márkakereskedőnél cserélni. Szakembereink hasznos tanácsokkal látják el, és útmutatást nyújtanak a megfelelő gumiabroncs kiválasztásához. A legkiválóbb márkákat forgalmazzuk, kiváló áron, emellett az összes, a gumiabroncs cseréje során érintett alkatrészt is ellenőrizzük. 

  Ford Go Planos a partir de um ano que se adequam às suas necessidades

 • FORD FLOTTAKEZELÉS

  A Ford átfogó ügyfél- és járműismeretére, mobilitási szolgáltatásokkal kapcsolatos tudására, hálózati kommunikációra alkalmas járműveire, valamint széleskörű márkakereskedő hálózatára támaszkodva kínál Ügyfeleinek testre szabott flottakezelési és járműüzemeltetési szolgáltatásokat. Ügyfeleink visszajelzései és kutatásainak alapján tudjuk, hogy a vállalkozások extra kiadásainak és elmaradt bevételeinek egyik fontos tényezője a céges járművek működőképessége. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy az ilyen esetekben segítsünk biztosítani vállalkozása zavartalan működését. 

  Ford Go Benefícios para evitar filas em pedágios e estacionamentos

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.