Ford Tourneo Courier Trend

Jármű részletei

  • Kezdőár 5 359 750 Ft
  • Csomagtér Bővíthető
  • indítórendszer Auto Start-Stop
  • Érzékelő Borulásgátló
  • Ülések Variálható


Tourneo Courier Trend

Bármi legyen az elképzelése a kellemes időtöltésről, az új Ford Tourneo Courier a tökéletes kiegészítője a csapatnak. Minden perspektívából nagyszerű benyomást kelt, rengeteg helyet biztosít és a lehető legnagyobb mértékben, rugalmasan használható. Kívülről kompakt, belülről sokoldalú, megadva a szabadságot, hogy élvezhessen vele minden pillanatot.

Utastér

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az innovatív funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. A rendkívül vékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását.

Pihentetőbb vezetés, gazdaságosabb utazások

A Sebességtartó automatikával beállítható a kívánt haladási sebesség, amelyet a rendszer fékezésig, illetve gyorsításig fenntart. A kormányon található kapcsolóval vezetés közben is tudja állítani sebességét. Mindemellett a Beállítható sebességhatároló segít egy előre meghatározott sebességhatáron belül tartani a járművet. Az üzemanyag-megtakarításon túl a rendszerrel minimálisra csökkenthető a gyorshajtás kockázata is. Praktikus előnyei mellett, mindkét technológia segít abban, hogy hosszabb autópályás utazásai még nyugalmasabban teljenek.

Külső

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

Az Első és hátsó parkolóradar a jármű előtti és mögötti tereptárgyak gépkocsitól mért távolságának meghatározásában segít. A radar akadály észlelésekor a távolság csökkenésével egyre erősödő, audiovizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.Vélemények