Kezdőár 13 080 000 Ft Zárt áruszállító bruttó: 17 746 600 Ft.

Ford Transit Van

Kezdőár 13 080 000 Ft Zárt áruszállító bruttó: 17 746 600 Ft.

Jármű részletei

 • Maximális raktérméret 15,1 m³
 • Max bruttó teherbírás utasok nélkül 2250 kg
 • MAXIMÁLIS RAKTÉRHOSSZ 4256 mm

FORD TRANSIT VAN

Bármi is a feladat, van hozzá Transitunk.

Találja meg Ön is a vállalkozásának legmegfelelőbb áruszállítót a kétféle járműmagassággal és háromféle raktérhosszal választható Transitok különböző variációi közül.

A Ford Transit hatalmas, akár 15,1 köbméteres rakterében biztonságosan elhelyezheti rakományait, az akár 4217 mm-es padlóhosszúságú (L4-es) változatban pedig hosszú tárgyak, például csövek, deszkák és szőnyegek is gond nélkül szállíthatók.

A raktér egyszerűen megközelíthető a tolóajtón, vagy a teljes magasságú hátsó ajtókon át, ahol lökhárítóba épített lépcső is segíti a biztonságos közlekedést.

A vezetőfülkében elérhető kommunikációs szolgáltatásoknak és az adminisztratív munkát segítő okos megoldásoknak köszönhetően a Transit útközben hatékony irodaként is működhet.(A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és eloszlása is befolyásolja.( A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és eloszlása is befolyásolja.)


 • SZÉLESRE NYITHATÓ OLDALSÓ AJTÓ RAKODÁSHOZ

  A 270 fokban nyíló hátsó ajtók minden eddiginél egyszerűbbé teszik a be- és kirakodást. A biztonságot fokozzák az ajtók belső szegélyére ragasztott fényvisszaverő matricák, melyek a nyitott ajtókra figyelmeztetik a többi közlekedőt. Még az ajtók zárása is sokkal egyszerűbb lett: a jobb légelvezető nyílások hatékonyan csökkentik a légnyomást a raktérben.

  SZÉLESRE NYITHATÓ OLDALSÓ AJTÓ RAKODÁSHOZ

 • SZÉLESEN NYÍLÓ HÁTSÓ AJTÓK

  A tető hátsó peremére szerelt új, erős fényű LED-es reflektornak köszönhetően Ön napnyugta után is megfelelő fényviszonyok mellett dolgozhat. Ha pedig az akkumulátor már kezd lemerülni, az intelligens rendszer automatikusan lekapcsolja a reflektort, így Ön a hosszú nap után is biztonságban hazajuthat.

  SZÉLESEN NYÍLÓ HÁTSÓ AJTÓK

 • TOLATÓKAMERA LED FÉNYSZÓRÓKKAL

  A tető hátsó peremére szerelt új, erős fényű LED-es reflektornak köszönhetően Ön napnyugta után is megfelelő fényviszonyok mellett dolgozhat. Ha pedig az akkumulátor már kezd lemerülni, az intelligens rendszer automatikusan lekapcsolja a reflektort, így Ön a hosszú nap után is biztonságban hazajuthat.

  TOLATÓKAMERA LED FÉNYSZÓRÓKKAL

 • HÁTSÓ FELLÉPŐ

  A hátsó lökhárítóba épített széles, jól tapadó fellépő megkönnyíti a rakodóterületre való feljutást és kényelmesebbé teszi a kézi rakodást.

  HÁTSÓ FELLÉPŐ

TUDJA MEG, MITŐL MÁS, MINT A TÖBBI

Utastér

EXTRA ERŐS, 5 TONNÁS ALVÁZ

A Transit Van új, 5 tonnás megengedett legnagyobb össztömegű változatával eddig több, akár 2475kg-nak megfelelő súlyű rakományt is biztonságosan szállíthat. Ez a masszív jármű az extra teherbírásával ideális alapot kínál a nehezebb felépítményekhez. is, a hosszabb zengelytávú és nagyobb térfogatú változata, a Jumbo Van pedig szinte bármely áruszállításhoz vagy átalakításhoz elegendő hellyel és teljesítménnyel rendelkezik. Az új, 5 tonnás Transit Van sokrétű igényekre tervezett, sokoldalú áruszállító, ami erősebb, mint valaha. A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és elosztása is befolyásolja.

HASZNOS TEHERBÍRÁS

Az új transit méretei mindhárom dimenzióban lenyűgözőek. Figyelemreméltő a rakterület hossza. (kerékjáratok közötti) szélessége és hasznos belmagassága is. Mi a 15,1 m³-es raktérben a rakomány hossza akár 3m, súlya pedig akár 2,1 tonna is lehet, az új Transit megfelelő helyet biztosít ahhhoz, hogy Ön szinte bármit elszállítson. A szélesen nyitó ajtók az optimalizált nyitási magasság és hátsó fellépő pedig könnyű hozzáférést biztosít ehhez a hatalmas raktérhez.

2.0 LITERES ECOBLUE DÍZELMOTOR

A tobábbfejlesztett, 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A négy különböző változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Az új Ford HDT (heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami odeális a nehezebb terheket szállító típusváltozatokhoz.

FORD ECOGUIDE

Az innovatív Ford EcoMode rendszer folyamatosan értékeli a vezetési stílusunk üzemanyag-fogyasztásra gyakorolt hatását. Elemzi a jármű sebességét, a váltó használatát, a fékezési és gázadási adatokat, valaminta megtett rövid és hosszú utak számát. Az EcoMode az összegyűjtött információkat a műszerfalon is megjeleníti, ezzel támogatva a vezetőt az üzemanyag hatékonyabb felhasználásában, mellyel az autó élettartama alatt számottevő megtakarítás érhető el.

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER

Az Ütközésmegelőző és Gyalogosfelismerő rendszer és a radarok abban segítik a vezetőt, hogy észlelik a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveke, gyalogosokat és figyelmeztetik a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem ragál a jelzésekr, a rendszer automatikusan működteti a féket, mellyel bizonyos frontális ütközések elkerülhetők, vagy azok súlyossága csökkenthető.

Külső

INTELLIGENS ÖSSZKERÉKHAJTÁS (AWD)

Jeges téli uta, sáros bekötőutak - bárhová is szólítja a munkája, a Transit Vannel biztonságban eléri célját. Az intelligens összkerékhajtás az útviszonyoknak megfelelően módosítja a kerekere jutó nyomatékot, ami biztos haladást tesz lehetőve a kihívást jelentő útfelületeken. Az AWD egyetlen gombnyomásra, vagy a vezetési körülményekre reagálva azonnal egyenesbe hozza autóját. Mindössze 60 kg-os súlynövekedéssel járműve még sokoldalúbbá válik, miközben teherbírása változatlan marad. Figyelem: A jármű vezetéstámogató rendszerei csak segítik a biztonságos közlekedést, használatuk nem helyettesíti a vezető folyamaros figyelmét, felelősen meghozott döntéseit és a jármű folyamatos és körültekintő irányítását.

MILD HYBRID ELEKTROMOS JÁRMŰ (MHEV)

A nagyobb hatékonyság érdekében az új Transit már Mild Hybrid változatban is elérhető. A hagyományos motor mellett a járműben egy kis méretű, akkumlátor hajtású elektromos motot is dolgozik, mellyel alacsony teljesítményfelvétel esetén hatékonyan csökkenthető az üzemanyag fogyasztás.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.