Kezdőár 12 450 000 Ft 15938500

Ford Transit Alváz

Kezdőár 12 450 000 Ft 15938500

Jármű részletei


FORD TRANSIT ALVÁZAK


 Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalú tagjai a Transit modellcsaládnak. Bármilyen teherautóra is legyen szüksége vállalkozásának - platós áruszállítóra, billenőplatós járműre vagy éppen hűtőkocsira - a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá. Ismerje meg az eddigi legerősebb és legmegbízhatóbb Ford Transit alvázunkat, amely mostantól intelligens összkerékhajtással (AWD) és 5 tonnás kivitelben is rendelhető. A szállítható rakomány mennyiségét annak súlya és eloszlása is befolyásolja.

SZIMPLAKABINOS ALVÁZ

SZIMPLAKABINOS ALVÁZ


Lapos platós, billenőplatós, hűtődobozos áruszállító, vagy bármi más, amire vállalkozásának szüksége van. A Transit Alvázak nem ok nélkül népszerűek az átalakítható áruszállítót kereső vásárlók körében.

A szimplakabinos Transit Alvázakban mindössze egy üléssor található, az áruszállításra használható tér így a lehető leghosszabb. 

Az L2-től (közepes tengelytáv) az L5-ig (extra hosszú tengelytáv) minden szimplakabinos Transit Alváz robosztus, létrakeretes alvázzal készül, ami alacsony profilú és erős alapot biztosít a legkülönbözőbb felépítményekhez. A 2755 kg-os maximális hasznos teherbírást figyelembe véve az Alváz az igényeknek megfelelően konfigurálható.

Erős, megbízható, sokoldalú. A szimplakabinos Transit Alváz pont az a jármű, amire vállalkozásának szüksége van. 


DUPLAKABINOS ALVÁZ

DUPLAKABINOS ALVÁZ


A duplakabinos Ford Transit Alvázak tervezésénél az volt a célunk, hogy Ön egyaránt könnyen mozgassa a csapatát és a munkavégzéshez szükséges rakományt.Hosszú és extra-hosszú tengelytávú változatban egyaránt megrendelhető, robosztus, létrakeretes kialakítású, alacsony profilú vázszerkezet biztosít tökéletes alapot a legkülönbözőbb felépítményekhez.  A jármű maximális össztömege akár 4700 kg is lehet, így messzemenően vállalkozása igényeire szabhatja, miközben a kabinban akár hat utas is elfér. A szélesre nyíló ajtókon át kényelmesen megközelíthető az ötletesen kialakított utastér. A hátsó üléssor alatt található tárolórekeszekben elrejtheti a szerszámokat, laptopokat és más értékes eszközöket, míg az első sor középső ülése lehajtva praktikus munkafelületként használható.

HÁTFAL NÉLKÜLI ALACSONY ALVÁZ (SKELETAL)

HÁTFAL NÉLKÜLI ALACSONY ALVÁZ (SKELETAL)

A Skeletal egyedülálló, teljes létravázas alvázra épül, mely egyszerre erős és könnyű. Csökkentett sínmagasságával ideális alacsonyabb padlót igénylő átalakításokhoz is. A váz négy tengelytáv mérettel kapható, két hátsó tengelyhosszal és legfeljebb 4300 kg össztömeggel.  • ÚJ FORD RANGER ALVÁZ
  • ÚJ FORD RANGER ALVÁZ

    A robusztus, megbízható és terepen is használható járműveket igénylő iparágak számára kínál remek alternatívát a sokrétűen átalakítható Ford Ranger Alváz. A 2020-as Nemzetközi Pick Up Díj nyertese és Európa legkeresettebb pick upja nyomán készült Ranger Alváz merev, keretre épített karosszériája szilárd alapot biztosít akár 3270 kg bruttó össztömegű, 3500 kg-os vonóerővel rendelkező járművek kialakításához is. A típusnak már az alapkivitelű változata is választható összkerékhajtással, ami megkérdőjelezhetetlen off-road képességeket biztosít számára. Kihívást jelentő környezetben az új Ranger Alváz okos választást jelent az egyedi felépítményekben gondolkodók számára.

Külső

AGY TELJESÍTMÉNYŰ MOTOR

A továbbfejlesztett, 2,0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően a Ford Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A négy különböző változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Nagyobb teljesítményt igénylő ügyfeleink a Ford Transit Alvázakat HDT (Heavy Duty Truck) erőforrással is megrendelhetik. Az erősebb motor nagyobb nyomatékra képes, ami ideális választássá teszi a nehezebb, robusztusabb felépítményekhez.

FORDPASS CONNECT

A FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez készült FordPass Pro alkalmazás számos hasznos funkcióval segíti vállalkozását. Célunk, hogy ez az innovatív kommunikációs technológia egyre több új haszongépjárművünkben legyen elérhető. Érdeklődjön Ford márkakereskedőjénél, hogy jelenlegi járművei kompatibilisek-e a rendszerrel.

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Állítsa be az Önnek megfelelő sebességet az Adaptív sebességtartó automatikával. A intelligens rendszer felismeri az útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokat és a jármű sebességét az adott határokon belül tartja. A fejlett radar technológia folyamatosan érzékeli az előttünk haladó lassabb járműveket, és az előre beállított követési távolság fenntartásával automatikusan módosítja a Transit Alváz sebességét. Az akadályok elhárulása után a rendszer a korábban beállított sebességre gyorsítja fel a járművet.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.