Kezdőár 8 750 000 Ft bruttó: 11112500

Ford Transit Connect

Kezdőár 8 750 000 Ft bruttó: 11112500

Jármű részletei

  • MAXIMÁLIS RAKTÉRMÉRET 3,6 m3
  • MAX. BRUTTÓ TEHERBÍRÁS UTASOK NÉLKÜL 982 kg
  • MAXIMÁLIS RAKTÉRHOSSZ 2152 mm
  • Transit Connect Van
  • Transit Connect Van

    A Transit Connect van  rövid és hosszú tengelytávú változatban kapható, 2,9 illetve 306 köbméter maximális raktérrel. A kisteherautó raktere válaszfallal van elválasztva (üvegezett vagy üvegezetlen), és választható 2 vagy 3 üléses fülkével is. A tolóajtó és a szimmetrikus hátsó csomagtérajtó az alapfelszereltség része. 

FORD TRANSIT CONNECT

Kifinomult, új külső megjelenés, minden apró részletében megújult belső tér és még több innovatív technológia. A Transit Connect sokat fejlődött. Van, ami viszont nem változott: a Transit védjegyévé vált szívós, tartós és praktikus felépítés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például a rakodónyílással ellátott acél válaszfal és a manuálisan síkba hajtható dupla utasülés, melyeknek köszöhetően hosszú tárgyakat is szállíthat. Rövid (L1) és hosszú (L2) tengelytávú modellváltozatok közül választhat, utóbbival akár 3,6 m3-es raktér áll rendelkezésére. A bruttó teherbírás akár 982 kilogramm is lehet. Válassza Ön is a Transit Connectet, mely minden eddiginél kifinomultabb az értékes vezetőtámogató technológiáknak köszönhetően. Ezek egy része segíti a külvilággal való kapcsolattartást, míg más része segíti a sebességhatárok betartását vagy például védik a gyalogosok biztonságát. A számos beépítésre kerülő technológia jóvoltából javult az autó üzemanyag-hatékonysága és csökkent a károsanyag-kibocsátása, így még gazdaságosabbá vált az üzemeltetése.

Utastér

AKTÍV KI-/BEPARKOLÁST SEGÍTŐ AUTOMATIKA

Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika párhuzamos vagy merőleges parkolóhelyekre is segít beállni. Egyszerűen csak nyomja meg a gombot, és ez a fejlett, innovatív rendszer az érzékelői segítségével megtalálja az önnek megfelelő helyet, ahogy autójával elhalad mellette. Majd automatikusan be is kormányozza a Transit Connect furgonját a parkolóhelyre. Mindössze a gázpedált és a féket kell működtetnie (a képernyőn megjelenő utasításokat és hangjelzéseket követve). Az automatika a párhuzamos parkolóhelyekről ki is áll.

ÜZLETI ALKALMAZÁS CSATLAKOZTATOTT JÁRMŰVEKHEZ

Akár egy furgonja van, akár öt járműből álló flottát kezel, a FordPass Pro alkalmazás aktiválja az integrált okos-technológiát. A kifejezetten haszonjárművekhez kifejlesztett FordPass Pro olyan funkciókkal rendelkezik, mint a SecuriAlert és a jármű műszaki állapotára vonatkozó riasztások. A FordPass Pro segít abban, hogy furgonjait úton, rakományát pedig biztonságban tartsa, így vállalkozása mobilis legyen ebben az összekapcsolt világban.

Külső

1,5 LITERES ECOBLUE DÍZELMOTOR

z új 100 és 120 lóerős TDCi dízelmotorok még erősebbek, még hatékonyabbak és még alacsonyabb a fogyasztásuk, valamint a károsanyag-kibocsátásuk. Városi és hosszabb, autópályás utazásoknál is jól jön, hogy mennyire könnyedén adják le a kellő nyomatékot – különösen hasznos ez kanyarodás vagy előzés közben.

TÁBLAFELISMERŐ RENDSZER

A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett található, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon, és a rendszer mindig az aktuális tábláról leolvasott információt jeleníti meg.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.