Kezdőár 14 015 000 Ft bruttó: 17 799 050

Ford Transit Custom

Kezdőár 14 015 000 Ft bruttó: 17 799 050

Jármű részletei

  • Maximális raktérméret 8,3 m2
  • Maximális raktérhossz 3400 mm
  • Mx. bruttó teherbírás utasok nélkül 1299- 1355 kg
VAN

VAN

A Transit Custom Van egy praktikus tehergépjármű teljes magasságú és szélességű (opcionálisan fényezett) válaszfallal, amely elválasztja a rakodóteret az utastértől. Választható két vagy három első üléssel, utasoldali tolóajtós vagy kétoldali tolóajtós változatban, kétoldalra vagy felfelé nyíló csomagtérajtóval.

DUPLAFÜLKÉS VAN

DUPLAFÜLKÉS VAN

Ahogyan a Van esetében, itt is választhat két vagy három első üléses változat közül. A Duplafülkés Van ezen felül egy extra 3 ülésből álló sorral is kiegészíthető az első sor mögött. Ebben az esetben egy fényezett válaszfal helyezkedik el a második sor és a rakodótér között.

KOMBI

KOMBI

A Transit Custom Kombi még a Kombi Van-nél is sokoldalúbb, hiszen több, mint 30 különböző ülés elrendezés közül választhat. Az átalakítható hátsó ülés rendszer itt is megtalálható, viszont egy extra harmadik ülés sor is beépítésre került 3 üléssel. Így akár 9 személyt is szállíthat az autóban. Ahogyan a Kombi Van esetében, az ülések itt is összecsukhatóak és egymásra hajthatóak, így kevesebb helyet foglalnak el.


FORD TRANSIT CUSTOM

A Transit Custom mindig is kivételes strapabíróságáról, funkcionális megbízhatóságáról, valamint kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai és intelligens technológiai megoldásai most tovább bővültek. Sőt, a továbbfejlesztett dízelmotoroknak és a modern hibrid hajtásnak köszönhetően még a hatékonysága is javult. Az eredmény egy minden eddiginél átgondoltabb és kifinomultabb áruszállító.

Utastér

COBLUE HIBRID MOTOR

A továbbfejlesztett 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően a Ford Transit Custom modellek minden eddiginél erősebbek és hatékonyabbak. A négyféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítménnyel és 405 Nm nyomatékkal rendelkező erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Bármelyik motort is választja, biztos lehet benne, hogy az megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2-es előírásoknak. Sőt, a Ford Transit Custom akár mild Hybrid Electric Vehicle (mHEV) kivitelben is rendelhető, melynek üzemanyag-fogyasztása és kibocsátása még kedvezőbb.

KATEGÓRIAELSŐ RAKTÉRMÉRET ÉS KÖNNYŰ HOZZÁFÉRHETŐSÉG

A Ford Transit Custom impozáns raktérrel szolgál minden szempontból: rakományhossz, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok. A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! A hosszú tengelytávú (L2) változat 6,8 köbméternyi rakteret kínál. A széles oldalsó rakodóajtó, az optimális nyílási magasság és a mélyre helyezett hátsó lépcső biztosítja a raktér nehézség nélküli hozzáférhetőségét. Emellett egy támasztómechanizmus gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

A haladási sávból való kisodródás esetén a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és vizuális jelzéssel is figyelmezteti a vezetőt.

Külső

FORDPASS CONNECT

A Transit Custom mostantól FordPass Connect modemmel. FordPass Connect Modem 2019 HU is rendelhető.A rendszer olyan hatékony kommunikációs szolgáltatásokat kínál, mint például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-Fi. Wi-Fi hotspot hu vagy a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással párosítva távolról is ellenőrizheti, nyithatja és zárhatja az ajtókat. Ismeretlen környéken előfordulhat, hogy nem emlékszik, pontosan hol parkolt le. Felesleges aggódnia, hiszen az alkalmazás térképén folyamatosan látható járműve aktuális helyzete, így azt időveszteség nélkül, bármikor gyorsan megtalálhatja.

AKTÍV KI-/BEPARKOLÁST SEGÍTŐ AUTOMATIKA

Forgalmas utcákon, szűk helyeken néha elég trükkös feladat a parkolás. Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatikával azonban ez egyszerűbb, mint hinné. Aktiválás után a rendszer megkeresi az alkalmas merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyet, majd automatikusan a helyére kormányozza a járművet. Önnek csak a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie. A fejlett technológia nemcsak a leparkolásban, de a kiállásban is segít, ha Ön ismét folytatná az útját. - Felár ellenében rendelhető.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.