Kezdőár 12 625 000 Ft bruttó: 16 066 750 Ft

Ford Új Transit Custom Van

Kezdőár 12 625 000 Ft bruttó: 16 066 750 Ft

Jármű részletei

 • MAXIMÁLIS RAKTÉR 5,8 -9,0 m
 • MAXIMÁLIS BRUTTÓ TERHELHETŐSÉG 1,327 kg
 • ELEKTROMOS VEZETÉSI HATÓTÁV Akár 380 km
 • A MOBIL IRODÁJA
 • A MOBIL IRODÁJA

  Használja úgy a furgonját, mintha a saját mozgó irodája lenne. A Ford SYNC 412 emelt szintű csatlakoztathatóságot nyújt az új 5G modem, a zökkenőmentes okostelefon-integráció, a 13”-os érintőképernyő, a beszédhang-felismerés és a Live Traffic-frissítések révén, melyekkel hatékonyabban tervezheti meg útvonalát. Az okos dizájnfrissítések közé tartozik a kényelmes eszköztároló az ülések között, a további USB-csatlakozók és az innovatív kormánykerék-döntő funkció. Ez lehetővé teszi, hogy a leparkolt autóban egy döntött felületet alakítson ki, mely ideális a laptoppal történő munkavégzéshez vagy akár az ebéd elfogyasztásához!


 • FORD PRO: AZ AGY AZ ERŐ HÁTTERÉBEN
 • FORD PRO: AZ AGY AZ ERŐ HÁTTERÉBEN

  Több, mint egyszerű munkára fogott áruszállító: az új Transit Custom a teljes Ford Pro integrált megoldásnak csupán egyetlen alkotórésze. Ezek közé tartozik a számos intelligens szoftveralkalmazás és flottakezelő eszköz – például a Ford Pro E-Telematics13 és a FordPass Pro14. Mind zökkenőmentesen csatlakozik, mind hozzájárul a jármű üzemidejének növeléséhez és vállalkozása termelékenységének maximalizálásához.


 • ÁRAMELLÁTÁS EGÉSZ NAP
 • ÁRAMELLÁTÁS EGÉSZ NAP

  Bárhol is van dolga, az eszközeit mindig tudja működtetni. Az E-Transit Custom Pro Power Onboard technológiával (választható felszereltség) kapható, így a munkavégzés helyén csatlakoztathatja elektromos eszközeit, fényforrásait, laptopjait vagy egyéb eszközeit.


 • MINDENKIT LENYŰGÖZ
 • MINDENKIT LENYŰGÖZ

  Az E-Transit Custom új, impozáns külsejét olyan elemek alkotják, mint például a motorháztetőt teljes szélességében megvilágító, LED csíkkal összekötött, jellegzetes fényszórók, valamint a trapézformájú, figyelemfelkeltő első hűtőrács-kialakítás.


E-Transit Custom hatótáv


VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ HAJTÁSLÁNCOT

Többféle modern dízel- és elektromos motorból választhat.


TELJESEN ELEKTROMOS

TELJESEN ELEKTROMOS

Akár 380 km 3 elektromos hatótáv

100 kW és 160 kW teljesítményű változatok

125 kW egyenáramú gyortöltés

Akár 2 tonna max. vontatási kapacitás

11 kW váltóáramú fedélzeti töltő

Pro-Power Onboard

PLUG-IN HIBRID

PLUG-IN HIBRID

2,5 literes benzinmotor 

11,8 kWh plug-in hibrid akkumulátor 

32g CO2/km

57 km tisztán elektromos hatótáv

Akár 2 tonna max. vontatási kapacitás  

Pro-Power Onboard

ECOBLUE DÍZEL

ECOBLUE DÍZEL

2,0 literes dízelmotor

110 LE, 136 LE és 150 LE manuáűlis váltóval

136 LE és 170 LE automata

sebességváltóval

Teljesen új összekrékhajtás (csak automata váltóval)

Mechanikus részleges önzáró

differenciálmű ( csak manuális váltóval)

Akár 205 tobba max. vontatási kapacitás


Üj Transit Custom


INTELLIGENS KIALAKÍTÁS

INTELLIGENS KIALAKÍTÁS

Az új Transit Custom jobb méretarányaival alacsonyabb belépési magasságot biztosít a könnyebb utastérbe jutás érdekében, kényelmes átjárhatósággal keresztben az első ülések előtt, és 2,0 m alatti magasságával15 ideálisan parkolhat vele mélygarázsokban is.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

Forgalmas utcákon vagy szűk helyeken parkolni néha nehézkes dolog. Az új Transit Custom aktív ki-/beparkolást segítő automatikája és továbbfejlesztett, 360 fokos osztott kijelzős kamerája megkönnyíti a feladatot16.

KULCSNÉLKÜLI AJTÓNYITÁS ÉS INDÍTÁS

KULCSNÉLKÜLI AJTÓNYITÁS ÉS INDÍTÁS

A Ford kulcsnélküli ajtónyitó és indító rendszere lehetővé teszi a járműbe való bejutást és annak elindítását anélkül, hogy a kulcsait kellene keresgélnie.


AZ ÚJ FORD TRANSIT CUSTOM

Európa legkeresettebb áruszállítója [4] nemrég megújult. A terhelhetőségéről és megbízhatóságáról ismert járművet új alapokra helyeztük. Az új E-Transit Custom modellt alapjaiban terveztük újra a következő generációs csatlakoztathatóságot és termelékenységet szem előtt tartva. Választhat az elektromos vagy hagyományos dízelmotoros változatok közül, beleértve az új E-Transit Custom modellt is, mely teljesen elektromos áruszállítóként még nagyobb hatékonyságot [5] és vezetés közbeni zéró károsanyag-kibocsátást biztosít. A praktikus új dizájnfunkcióknak köszönhetően már mobil irodaként is használhatja furgonját. Számos intelligens szoftverrel és Ford Pro csatlakoztathatósággal segít maximalizálni a jármű rendelkezésre állását és növelni a termelékenységet. Még nem volt olyan munkára fogható áruszállító, mely ilyen keményen dolgozott volna.

Utastér

INTELLIGENS SZÁLLÍTÁS

Fék aktiválva, motor kikapcsolva, a jármű biztonságos. A Szállítási asszisztens automatizálja azokat a gyakori funkciókat, melyekre a vezetőnek minden megálláskor szüksége van.

Külső

INTELLIGENS IRÁNYÍTÁS

A FordPass Pro csatlakoztatott applikáció [6] elősegíti a maximális termelékenységet és biztonságot.

INTELLIGENS VEZETÉS

A fejlett Vezetéstámogató technológiák és az opcionális összkerékhajtás segítségével a vezetés, a parkolás és a munka is nagyobb biztonsággal, hatékonyabban végezhető. [7]

Fontos Információ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

[1] A max. raktérkapacitás az L1H1 – L2H2 modellre vonatkozik. A rakomány mennyiségét és az autó teherbírását a súly és a súly eloszlása korlátozza.

[2] A max. teherbírás az L1H1 320 dízel modellre vonatkozik. A rakomány mennyiségét és az autó teherbírását a súly és a súly eloszlása korlátozza. A maximális terhelhetőség a tartozékoktól és a jármű konfigurációjától függően eltérhet.

[3] A becsült elektromos vezetési hatótáv a 74 kWh hasznos kapacitású, teljesen elektromos E-Transit Custom modellre vonatkozik. A könnyűgépekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) szerint a tanúsított elektromos hatótávolság - a meglévő szériától és az akkumulátor konfigurációjától függően - 74 kWh hasznos kapacitású, teljesen feltöltött akkumulátorával elérhető. A tényleges hatótávolság számos tényező függvénye (pl. időjárási viszonyok, vezetési stílus, az út minősége, a jármű állapota, kora, és a lítium-ion akkumulátor állapota).

[4] Az S&P Global 2021-es új gépkocsi-nyilvántartási adatai alapján.

[5] A hagyományos dízeles vagy a plug-in hibrid hajtásláncokkal összehasonlítva.

[6] A FordPass Pro mobilalkalmazás csak bizonyos okostelefon-platformokkal kompatibilis, és az adott mobiltelefon alkalmazásboltjából tölthető le. A FordPass™ Pro-t a FordPass Connect modemhez kell csatlakoztatni. A fedélzeti modem csatlakoztatása a jármű kiszállításakor történik meg. Bizonyos adatmegosztási funkciók leállíthatóak. Az adatlefedettség és a szolgáltatás nem mindenütt érhető el. A letöltés során üzenettovábbítási- és adatforgalmi díjak merülhetnek fel. A FordPass™ Feltételek és Adatvédelmi szabályzat érvényesül.

[7] A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését, és a jármű irányításának szükségességét.

[8] Az opcionális felszereltségek járműszériától függően érhetőek el.

[9] A Transit Custom Trail széria 2024 elejétől lesz elérhető.

[10] Transit Custom Sport széria 2024 elejétől lesz elérhető.

[11] A becsült elektromos vezetési hatótáv a 74 kWh hasznos kapacitású, teljesen elektromos E-Transit Custom modellre vonatkozik. A könnyűgépekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) szerint a tanúsított elektromos hatótávolság – a szériától és az akkumulátor konfigurációjától függően – az E-Transit Custom 74 kWh hasznos kapacitású, teljesen feltöltött akkumulátorával elérhető. A tényleges hatótávolság számos tényező függvénye (pl. időjárási viszonyok, vezetési stílus, az út minősége, a jármű állapota, kora, és a lítium-ion akkumulátor állapota).

[12] Az új generációs Ford SYNC® és a navigációs rendszer opcionális funkciók. Ügyeljen rá, hogy vezetés közben semmi ne zavarja. Menetközben a kézi vezérlés helyett használja a hangvezérléses rendszereket. Amíg a jármű sebességfokozatba van kapcsolva, egyes funkciók zárolva lehetnek. Nem minden funkció kompatibilis az összes telefonnal. A rendszer használatával összefüggésben a távközlési szolgáltatók üzenetküldési és adatforgalmi díjakat számíthatnak fel.

[13] A Ford Pro™ E-Telematics az E-Transit Custom jótállási időszakának kezdetétől számított 12 hónapig díjmentes, azt követően előfizetési díjjal jár. Csak jogosult flotta- /üzleti partnerek számára elérhető. A Ford Pro™ flottapiaci felhasználási feltételei érvényesek. A képernyő kialakítása eltérő lehet.

[14] A FordPass Pro alkalmazás, amely bizonyos okostelefon-platformokkal kompatibilis, letölthető. A FordPass™ Pro alkalmazást a FordPass Connect modemmel kell párosítani. A beépített modemet a jármű átadásakor csatlakoztatják. A különböző adatok megosztásáról vagy zárolásáról a felhasználó rendelkezhet. Az adatkapcsolati lefedettség és szolgáltatás nem mindenhol áll rendelkezésre, és adatforgalmi konstrukciójától függően üzenetküldési és adatforgalmi díjakkal járhat. A FordPass™ Felhasználási feltételei és Adatvédelmi Szabályzata érvényes.

[15] A 2,0 m alatti magasság csak a H1 modellekre vonatkozik.

[16] A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését, és a jármű irányításának szükségességét.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.