Kezdőár 11 520 000 Ft

Ford Focus ST Line

Kezdőár 11 520 000 Ft

Jármű részletei

AZ ÚJ FORD FOCUS ST-LINE1

A Ford Focus jellegzetes kifinomultságát ötvözi a kívül-belül sportos stílusú részletekkel. Az új Ford Focus ST-Line az ultrakortárs stílus, az intuitív műszaki megoldások és a lenyűgöző teljesítmény tökéletes elegye.

Egyedülálló karosszériaelemeitől kezdve (sportos első és hátsó lökhárítókkal) a feltűnő, 17"-os  exkluzív könnyűfém keréktárcsákig – a Focus ST-Line minden részletét úgy terveztünk, hogy az autó felhívja magára a figyelmet. A precízen hangolt sport felfüggesztés, az aerodinamikusan kialakított ívek és a nagy hátsó spoiler javítja a futásteljesítményt, és kifinomult megjelenést biztosít.


  • SPORT FELFÜGGESZTÉS
  • SPORT FELFÜGGESZTÉS

    A Focus ST-Line modern, sportos vezetési élményt nyújt speciálisan finomhangolt felfüggesztésével a kanyarok kezeléséhez szükséges erősebb tapadás érdekében.


  • EGYEDI KAROSSZÉRIAELEMEK
  • EGYEDI KAROSSZÉRIAELEMEK

    A Focus ST-Line egyedi karosszériaelemei sportosabb, teljesítmény ihlette kialakítást garantálnak. A teljes karosszériakészlet részei: színes első és hátsó lökhárító és oldalburkolat.

Utastér

SPORTOS BELSŐ TÉR

A Focus ST-Line utasterének főbb dizájnelemei közé tartoznak az üléskárpitok, a kormánykerék és a középkonzol elemek kontrasztos piros varrása, a sötét tetőkárpit, a fémbevonatú váltógomb, valamint a könnyűfém küszöbsínek és pedálok.

Külső

EXKLUZÍV KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Az exkluzív, 17"-os könnyűfém keréktárcsák optimális teljesítményt nyújtanak, és kiemelik az új Ford Focus ST-Line stílusos, sportos ihletésű karakterét.

JELLEGZETES HŰTŐRÁCS

A Focus ST-Line új magasfényű, fekete betétes első hűtőrács-kialakításának, valamint matt és fényes díszítőelemeinek köszönhetően még hangsúlyosabb az autó sportos, teljesítményközpontú karaktere.

SPORTOS STÍLUSÚ HÁTSÓ

Az új Focus ST-Line modern, sportos dizájnját a beépített hátsó spoiler (Az opcionális ST-Line stílus csomag részeként a nagyobb hátsó spoiler is rendelhető extra felár ellenében.) és a jellegzetes LED hátsó lámpák teszik teljessé.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

[1]A nagyobb hátsó spoiler a választható ST-Line stílus csomag részeként rendelhető felár ellenében.

[2]Az opcionális ST-Line stílus csomag részeként a nagyobb hátsó spoiler is rendelhető extra felár ellenében.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.