Kezdőár 13 080 000 Ft Bruttó: 16 746 000 Ft.

Ford Transit Duplakabinos Van

Kezdőár 13 080 000 Ft Bruttó: 16 746 000 Ft.

Jármű részletei

 • Maximális raktérméret 10,6 m3
 • Max bruttó teherbírás utasok nélkül 1312 kg
 • Maximális raktérhossz 3211 mm

DUPLAKABINOS FORD TRANSIT

A Ford Transitok legendás tartósságát ötvöztük a személyautókra jellemző kényelemmel.

A duplakabinos Ford Transitban ugyanis gond nélkül elfér egy teljes brigád felszereléssel együtt. 

A háromszemélyes első, és a mögötte található hátsó üléssoron összesen 8 személy foglalhat helyet. Az üvegezett tolóajtó kényelmes beszállást biztosít a hátsó utasok számára, a fixen rögzített válaszfal pedig biztonságosan választja el a második üléssort a hátul található raktértől. A hosszabb tengelytávú L4-es változatban akár 10,6 köbméteres rakodótér is rendelkezésre áll, ami három szabványos EUR-raklap szállítására is elegendő.

Utastér

2.0 LITERES ECOBLUE DÍZELMOTOR

A továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A négy különböző változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Az új Ford Transit HDT (Heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami ideális a nehezebb terheket szállító típusváltozatokhoz.

INTELLIGENS ÖSSZKERÉKHAJTÁS (AWD)

Jeges téli utak, sáros bekötőutak – bárhová is szólítja a munkája, a Transit Vannel biztonságban eléri célját. Az Intelligens összkerékhajtás az útviszonyoknak megfelelően módosítja a kerekekre jutó nyomatékot, ami biztos haladást tesz lehetővé a kihívást jelentő útfelületeken. Az AWD egyetlen gombnyomásra, vagy a vezetési körülményekre reagálva azonnal egyenesbe hozza autóját. Mindössze 60 kg-os súlynövekedéssel járműve még sokoldalúbbá válik, miközben teherbírása változatlan marad. Figyelem: A jármű vezetéstámogató rendszerei csak segítik a biztonságos közlekedést, használatuk nem helyettesíti a vezető folyamatos figyelmét, felelősen meghozott döntéseit és a jármű folyamatos és körültekintő irányítását.

FEJLETT SÁVTARTÓ AUTOMATIKA

A Sávtartó automatika egy frontkamera segítségével észleli, ha a jármű véletlenül kisodródna a haladási sávjából. Ilyen esetekben a Sávtartási segítség kisebb kormányzási nyomatékot alkalmazva segít visszaterelni a járművet a megfelelő sávba. Amennyiben a jármű kereke érinti a sávjelzést vagy az út szélét, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és egy vizuális jelzéssel hívja fel erre a vezető figyelmét. A technológia 65 km/h-s sebesség alatt automatikusan deaktiválódik, de természetesen manuálisan is kikapcsolható.

AKTÍV KI-/BEPARKOLÁST SEGÍTŐ AUTOMATIKA

Az új Transit Aktív ki- és beparkolást segítő automatikájával minden eddiginél egyszerűbb a parkolás. A rendszer azonosítja a megfelelő méretű parkolóhelyet, és automatikusan a helyére kormányozza a járművet, miközben Önnek csak a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie. A középső konzolba épített képernyő a tolatáskor lesz segítségére: láthatóvá teszi az autó mögött található akadályokat és virtuális segédvonalakat jelenít meg, melyeket követve a legkisebb helyre is könnyedén beállhat. A kamera automatikusan aktiválódik, amikor hátramenetbe kapcsol.

FEJLETT KERÉKNYOMÁSFIGYELŐ-RENDSZER

Amennyiben utazás közben bármelyik kerék elkezd veszíteni a nyomásából, a Keréknyomásfigyelő-rendszer figyelmeztető jelzése jelenik meg a műszerfalon, felhívva a vezető figyelmét az esetleges defektre.

Colour swatch

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Blazer Blue

 • Festés

  Race Red

 • Festés

  Blue Metallic

 • Festés

  Diffused Silver

 • Festés

  Agate Black Metallic

 • Festés

  Moondust Silver

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók Autó-Zentai Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek Autó-Zentai Kft.